Waar & Wanneer

Waar

We zitten in de prachtige villa van De Clercq Advocaten & Notarissen. Het adres is Hoge Rijndijk 306, maar eigenlijk moet je richting het Utrechtse Jaagpad 136, aan de achterkant dus. Aan de Oude Rijn. Lekker rustig, en een prachtig uitzicht. Maar niet kruipend naar huis-material. Dus we hebben het even voor je uitgezocht, hoelang je moet fietsen, omdat we weten dat het spannend voor je is, zo buiten de singels.

Vanaf de Breestraat: 8 minuten

Vanaf Leiden Centraal: 13 minuten

Vanaf de Hogeschool Leiden: 16 minuten

Vanaf de UB: 11 minuten

Is je fiets gejat, is je band lek, ben je lui? Bus 1, 169 en 182 gaan vanaf de UB en Leiden centraal en stoppen praktisch voor de deur. Die doen er ook een kwartiertje over, dus stap gewoon lekker op je fiets. Dat kwartiertje had je anders toch wel aan je telefoon besteed, of aan de koffierij in de UB, of andere minder belangrijke dingen dan je studie (hoor je je moeder al?). Tot gauw!

routebeschrijving

Wanneer

pop-UB is er wanneer jij ons nodig hebt. In jouw tentamentijd. Wanneer het echt nodig is. Omdat je die laatste paper nog moet maken, je scriptie moet afronden, of gewoon keihard moet knallen voor die allerlaatste herkansing. De tweede editie van pop-UB vindt 12 tot en met 22 december plaats. Vanaf 9.00 – 21.00 kun je bij ons terecht!

 

Wat kost dat?

5 Euro per dag, 2,50 voor een halve dag vanaf 15.00, of 1,50 per uur. We zijn niet uit op stufi-roof. Maar die mooie ruimte en die verse koffie moeten wel betaald worden. We werken daarnaast met een strippenkaart systeem waarbij je bij 7 dagen 1 dag gratis krijgt, en deze kaart kan je met je huis/club/korfbalmaten delen.