208 studenten, 12 vrijwilligers, 2 pop-UB moeder ganzen, 1 advocatenkantoor en een heleboel gehaalde tentamens: pop-UB was een groot succes! Daar zijn we ontzettend blij mee, maar daar houdt het natuurlijk niet bij op. pop-UB opent opnieuw haar deuren! Voor onze hardcore fans (Hi Valentijn, hi Elsemieke, HI REINIER EN CREW, hi iedereen  ), maar ook voor iedereen die ons nog niet kent of ons heeft gemist de vorige editie. pop-UB 2.0, not so new, maar wel improved. Want deze editie zijn er twee dingen bijgekomen:
1. halve dagkaarten aanbieden zodat je ook van 15.00 tot 21.00 voor de helft van de prijs bij ons terecht kan. En omdat je dan niet mag verhongeren:
2. avondeten! Onze soep werd al geroemd (ja, de Turkse linzensoep komt terug nomnomnom), nu gaan we die kookskills ook gebruiken voor het avondeten zodat je echt niet meer weg hoeft, en wij niet elke keer de deur open hoeven te doen voor die Domino’s bezorger ).En er is nog een dingetje. Zoals iedereen kon aan het einde van pop-UB, wij zijn ook niet van steen. We waren kapot, onze vrienden, vriendjes en familie dachten dat we inmiddels van de aardbodem verdwenen waren zo weinig hadden ze ons gezien, en ehm… dan hebben we het nog niet over de tentamenresultaten.. Dus om pop-UB weer open te kunnen doen en te zorgen dat Jonath geen eeuwige student blijft hebben we nu: #teampopUB.

Een team van studenten, i-doe vrijwilligers, met als kers op de taart onze Syrische chef Maher. Want na 3x boerenkool wil je ook wel eens wat anders. Syrisch eten, nu al zin in nomnom. #teampopUB dus. pop-UB wordt ook een beetje van hen, en ons kindje gaan we dus een beetje uit handen geven, superspannend! Maar met dit team gaat het helemaal goedkomen.

eeuwige dank en liefde van ons aan ons eigen #teampopUB , en tot gauw allemaal!

 

Liefs,

 

Jonath en Nelleke.