Wat een mooie dag om de weg naar pop-UB uit te stippelen! Letterlijk, want we hangen als klein duimpje bordjes op (broodkruimels leek me niet ideaal) zodat je ons vanaf de Breestraat heel makkelijk kan vinden. Gisteravond nog even een wijnkistje uit elkaar getrokken en beschilderd, en vanochtend ben ik gewapend met schaar en touw de pop-UB route op en af gereden om de bordjes op te hangen. Hoewel het heerlijk rook in de keuken toen ik terugkwam en ik net te laat was om nog wat browniedeeg van Jonath te snoepen, was mijn taakje ook geen straf. Want de pop-UB route is mooi! Zodra je bij de watertoren het Utrechtse Jaagpad op fietst is het net alsof je naar een buitenplaats fietst. En dat zijn we natuurlijk ook een beetje. Of zoals fotograaf Finn zei: ”Het is hier net een country club. Ik mis alleen nog een sigaar en whisky”. Die hebben we beide niet, maar vanaf morgen hebben we wel heerlijke tosti’s (als je banaan-nutella nog nooit geprobeerd hebt: try it. trust me.), soepjes en koffie voor jullie klaarstaan. En eh.. laat je even weten of de bordjes er nog hangen? Tot morgen!

 

popubroute1

pop-ubroute2

pop-ubroute3

img_0811

Herken je de plekken al? Hopelijk weet je ons te vinden! Kijk anders nog even hier voor de routebeschrijving en bustijden!