Poeh, daar zijn we weer. De afgelopen week was een gekkenhuis! Er kwam zoveel op ons af en er is zoveel belangstelling voor pop-UB, meer dan we hadden durven dromen!

Blijkbaar liepen er al heel veel mensen met dit idee – wij ook al twee jaar. Maar 1 dag voor de opening kan ik je zeggen: een idee is nog niet eens de helft. Misschien niet eens 10%. Er komt zoveel bij kijken. We hebben niet alleen een villa geregeld, ingericht en aangekleed. We hebben ook heggen gesnoeid, wijnkistjes beschilderd, servies geregeld (hallo 100 borden, lepels, kopjes, mokken, theelepels, vorken, messen, ALLES KEER 100), wifi geregeld, 40 stekkerdozen, wc supplies (ja ook dat hoort bij onze baan), vrijwilligers gevraagd, ingepland en geïnstrueerd, 2 busjes geregeld, 12 verhuizers, 12 prullebakken, 9 kilo koffie, posters, dagpassen en strippenkaarten gedrukt, 5 bezoekjes aan de Rabobank gebracht en ga zo maar door..

Maar we zijn er. Het is af. pop-UB staat als een huis (we <3 woordgrapjes; we heten pop-UB remember?). Morgen komen jullie hopelijk in grote getalen langs en wat vind ik het spannend! Nelleke laat jullie vandaag de route naar pop-UB zien, maar ik mag alvast een sneak peak bieden van wat we hebben neergezet. Laat me weten wat je ervan vindt, ik wens jullie succes tijdens de tentamenperiode en hoop je gauw hier te zien!

 

sneak-peak

 

 

p.s. Als je nou denkt waar heeft ze het over, hier kun je alle media aandacht terug vinden: NOS, Mare, Unity, Vastgoedjournaal en Radio 5.